Proefles motor

50% korting op 2 uur motor proefles !

Weet u iemand die graag wil motor rijden en zoekt u een cadeau voor die persoon? Dan kunt u voor 53 Euro een cadeaubon bestellen voor 2 uur motor rijles (waarde 106 Euro)! Het is niet alleen een origineel en waardevol cadeau, maar ook een prima start van het veilig leren motorrijden, voor man en vrouw, jong en oud. Het enige dat de cursist nodig heeft, is een auto rijbewijs en zin om met motorrijden te starten.

Neem contact om deze cadeaubon aan te vragen. Ook is het prima om de proefles voor jezelf aan te vragen natuurlijk!

Het programma voor jou als motor cursist ziet er als volgt uit:

  • Kennismaking in Reuver
  • Basis uitleg motorrijden
  • Passen van de juiste helm die je van de rijschool leent. Zorg zelf voor je motor kleding en kleed je bij voorkeur al thuis om. Draag leren handschoenen die de pols bedekken. Tijdens de proefles voldoet een dikke broek (jeans bijv.), jas (leer) en stevige schoenen die de enkel beschermen (wandelschoenen bijv.).
  • Bij de instructeur achter op de lesmotor naar een rustige plek rijden. Of je komt met eigen vervoer naar dat terrein. Daar stap je op de lesmotor en leer je de basisvaardigheden van het motorrijden.
  • Afhankelijk van je ervaringen en aanleg zul je daarna diverse oefeningen rijden.
  • Nabespreking, hopelijk met als conclusie dat je verder wil gaan met motor rijlessen!

Het is dus een privé les, helemaal afgestemd op je wensen! Het spreekt voor zich dat per leerling slechts 1x gebruik kan worden gemaakt van deze bijzondere aanbieding.