Geslaagd!

Als zzp instructeur en via mijn eigen rijschool heb ik veel leerlingen mogen begeleiden naar zijn/haar motor rijbewijs. Hieronder zijn een aantal foto’s van mijn rijschool. Ook kun je onder de foto’s enkele reviews lezen; andere (oudere) reviews vind je door te zoeken naar “motorrijles reuver” op google maps , onder Rijschool Motorrijplezier.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

motorrijplezier
Average rating:  
 8 reviews
 by Daan Stinges

Ik wil Fred enorm bedanken voor de goede leerzame rijlessen! Na een leuke proefles besloten een pakket te nemen en het motor avontuur samen met Fred te beginnen. De lessen waren altijd prettig en leerzaam, vooral de constante feedback via het oortje en het passievolle enthousiasme van Fred. Dit heeft geleidt tot in één keer slagen voor zowel m’n avb als m’n avd.
Dus nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet, Daan

 by MJ

Na een zoektocht naar instructeurs in de omgeving ben ik bij Fred uitgekomen. Al snel stond er een proefles gepland, welke mij bijzonder goed is bevallen. Hierna zijn we samen verder gegaan met de rijopleiding.
Ik heb Fred ervaren een bijzonder prettige instructeur. Hij geeft duidelijk instructies die goed te begrijpen zijn, met rust en met passie. Tevens let hij goed op dat er een balans is tussen wat jij nodig hebt, wat je wilt en ook nog eens wat leuk is. Door deze manier van lesgeven heb ik in een keer mijn AVB en AVD kunnen halen. Ik raad iedereen Fred van harte aan.

Bedankt Fred!

Groeten, MJ

 by Dion Matulessy

Online bij Fred uitgekomen en na een fijne proefles de keuze gemaakt om hier aan de rijopleiding te beginnen. Goede duidelijke instructies voor een goede voertuigbeheersing. Fijn maatwerk in aandachtspunten voor goede en veilige verkeersdeelname. Hierdoor ook avb en avd in een keer gehaald.
Ik raad Fred zeker aan andere aan!

Groeten Dion.

 by Jort

Na online zoeken naar een motorrijschool ben ik bij Fred uitgekomen. Na een prettige proefles heb ik besloten om hier verder te gaan. Vooral de 1 op 1 lessen en dat Fred met de motor achter je aan rijdt heb ik als prettig ervaren. Je merkt ook dat Fred zelf enorm veel passie heeft voor motorrijden. Gelukkig in één keer kunnen slagen voor het Avb en Avd.

Bedankt voor alles Fred!

 by Wendy Pouls-Janssen

Na een aantal jaren niet meer gereden te hebben besloten om weer op de motor te stappen.
Maar wou dat niet zomaar doen omdat je sommige dingen verleerd of vergeet.
Om weer wat zekerder te worden op de motor heb ik contact gezocht met Fred.
We hebben een drietal lessen gedaan om eea weer op te frissen en dat is heel goed bevallen.
Fred is rustig en legt alles goed uit, geeft goede tips en adviezen.
Dit heeft mij erg geholpen waardoor ik weer met zelfvertrouwen op de motor stap.

Bedankt hiervoor Fred!

Laat je nog wel weten welke motor het is geworden👍

 by Erik en Mariëlle

Wij hebben contact opgenomen met Fred om onze motortochten in de Dolemieten voor te bereiden. Samen zijn we een dag gaan rijden in de Eifel.

Fred heeft ons heel veel handige tips gegeven en op het einde van de dag gingen de bochten (bijna) als vanzelf. Kortom een leuke, leerzame dag die zeker de moeite waard is!

Bedankt Fred!

Groetjes,
Erik en Mariëlle

 by Ruud

Via een kennis bij Fred uitgekomen, en eens een mail gestuurd voor een kennismaking en een proefles!
Vanaf de eerste proef/les merk je de ervaring en de liefde voor motor rijden bij Fred.
Hele prettige lessen mogen ervaren en top begeleiding gehad zowel bij mijn avb als bij mijn avd examen!
Vandaag dan ook meteen de eerste keer geslaagd voor mijn examen!

Fred nogmaals hartstikke bedankt en nu ga ik veel veilige km gaan maken!

We zien ons nog wel👍

 by Vincent

Op aanbeveling van vrienden heb ook ik gekozen voor een motorrijopleiding bij Fred.

Ik heb Fred ervaren als een zeer prettige instructeur. Een aardige man met een hart voor het motorrijden. Fred neemt voor jou als leerling de tijd om de juiste technieken te bespreken en kenbaar te maken hoe het motorrijden in elkaar steekt. Hierbij is te merken dat Fred zelf absoluut een liefhebber is van het motorrijden en zijn ervaring met plezier aan jou als leerling doorgeeft in zijn lessen. Dat Fred met zijn eigen motor achter je aan rijdt i.p.v. met een auto was voor mij een prettige ervaring! Eveneens de individuele begeleiding, waardoor Fred's volledige focus op jou als leerling ligt, vond ik zeer prettig.

Dankzij de goede lessen van Fred heb ik in één keer mijn examens mogen doorstaan en mag ik nu gaan genieten van het motorrijden.

Een absolute aanrader voor iedereen die opzoek is naar motorrijles!

Nogmaals bedankt, Fred!