Geslaagd!

Als zzp instructeur en via mijn eigen rijschool heb ik veel leerlingen mogen begeleiden naar zijn/haar motor rijbewijs. Hieronder zijn een aantal foto’s van mijn rijschool. Ook kun je onder de foto’s enkele reviews lezen; andere (oudere) reviews vind je door te zoeken naar “motorrijles reuver” op google maps , onder Rijschool Motorrijplezier.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

motorrijplezier
Average rating:  
 11 reviews
 by Mirza

Zoals velen hier die naar een motor rijschool op zoek waren ben ook ik bij Fred uit gekomen. Een van mijn punten waar ik naar op zoek was, was dat het in de buurt was en ik na mijn werk direct kon gaan lessen. Ander punt was dat ik een op een les kreeg en niet zoals vele andere grote rijlesscholen die les geven met meerdere leerlingen tegenlijk. Deze punten werden bij Fred beide ingevuld. En de laatste doorslaggevende punt was dat ik een aantal personen kende die ook bij Fred gelest hebben.

Fred is iemand die rustig en kalm is en veel ervaring met motor rijden heeft. Je merkt heel snel dat hij veel passie voor motor rijden heeft en daardoor een geschikte instructeur is. Je leert vele gevaarlijke punten herkennen en hoe je je moet voorbereiden om niet in de verkeerde situatie terecht te komen. Je rijbewijs halen is natuurlijk je eind doel, maar veilig leren rijden is iets wat Fred veel aandacht aan besteed wat dus ook uiteindelijk resulteert tot het in een keer slagen van mijn avb en avd!

Eindpunt ben je op zoek naar een rijschool? Twijfel niet en neem contact op met Fred!

Nogmaals bedankt Fred voor de Fijne en vooral leerzame lessen!

 by Martijn

Bij het zoeken naar een motorrijschool in de omgeving van Swalmen kwam ik al snel terecht op de website van Fred.

Wat mij al direct aansprak was dat de lessen 1 op 1 zouden plaatsvinden. Veel andere rijscholen geven meestal les aan meerdere leerlingen tegelijk. Mijzelf kennende zou dit voor mij verre van ideaal zijn.

Enfin, de proefles volgde al snel waarna een plan werd opgesteld voor het behalen van de avB. De inschatting van het aantal lessen klopte goed met wat uiteindelijk nodig was en het examen werd na de eerste poging gehaald. Ook voor het avD examen was dit het geval. Geslaagd na de 1e poging.

Fred is een zeer ervaren instructeur en motorrijder die met enthousiasme en geduld niet enkel wil zorgen dat je je examen haalt, maar je vooral goed en met plezier wil laten motorrijden.

Ik ben heel blij dat ik deze keuze gemaakt heb.

Bedankt Fred!

 by Lars

Na mijn zoektocht naar een motorrijschool in de omgeving Swalmen bij Fred uitgekomen. De proefles stond binnen een week gepland en beviel erg goed. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren en door de goede begeleiding ben ik voor beide examens in één keer geslaagd.
Ik zou Motorrijplezier aan iedereen aanbevelen.

Fred, nogmaals bedankt!

 by Daan Stinges

Ik wil Fred enorm bedanken voor de goede leerzame rijlessen! Na een leuke proefles besloten een pakket te nemen en het motor avontuur samen met Fred te beginnen. De lessen waren altijd prettig en leerzaam, vooral de constante feedback via het oortje en het passievolle enthousiasme van Fred. Dit heeft geleidt tot in één keer slagen voor zowel m’n avb als m’n avd.
Dus nogmaals bedankt!

Met vriendelijke groet, Daan

 by MJ

Na een zoektocht naar instructeurs in de omgeving ben ik bij Fred uitgekomen. Al snel stond er een proefles gepland, welke mij bijzonder goed is bevallen. Hierna zijn we samen verder gegaan met de rijopleiding.
Ik heb Fred ervaren een bijzonder prettige instructeur. Hij geeft duidelijk instructies die goed te begrijpen zijn, met rust en met passie. Tevens let hij goed op dat er een balans is tussen wat jij nodig hebt, wat je wilt en ook nog eens wat leuk is. Door deze manier van lesgeven heb ik in een keer mijn AVB en AVD kunnen halen. Ik raad iedereen Fred van harte aan.

Bedankt Fred!

Groeten, MJ

 by Dion Matulessy

Online bij Fred uitgekomen en na een fijne proefles de keuze gemaakt om hier aan de rijopleiding te beginnen. Goede duidelijke instructies voor een goede voertuigbeheersing. Fijn maatwerk in aandachtspunten voor goede en veilige verkeersdeelname. Hierdoor ook avb en avd in een keer gehaald.
Ik raad Fred zeker aan andere aan!

Groeten Dion.

 by Jort

Na online zoeken naar een motorrijschool ben ik bij Fred uitgekomen. Na een prettige proefles heb ik besloten om hier verder te gaan. Vooral de 1 op 1 lessen en dat Fred met de motor achter je aan rijdt heb ik als prettig ervaren. Je merkt ook dat Fred zelf enorm veel passie heeft voor motorrijden. Gelukkig in één keer kunnen slagen voor het Avb en Avd.

Bedankt voor alles Fred!

 by Wendy Pouls-Janssen

Na een aantal jaren niet meer gereden te hebben besloten om weer op de motor te stappen.
Maar wou dat niet zomaar doen omdat je sommige dingen verleerd of vergeet.
Om weer wat zekerder te worden op de motor heb ik contact gezocht met Fred.
We hebben een drietal lessen gedaan om eea weer op te frissen en dat is heel goed bevallen.
Fred is rustig en legt alles goed uit, geeft goede tips en adviezen.
Dit heeft mij erg geholpen waardoor ik weer met zelfvertrouwen op de motor stap.

Bedankt hiervoor Fred!

Laat je nog wel weten welke motor het is geworden👍

 by Erik en Mariëlle

Wij hebben contact opgenomen met Fred om onze motortochten in de Dolemieten voor te bereiden. Samen zijn we een dag gaan rijden in de Eifel.

Fred heeft ons heel veel handige tips gegeven en op het einde van de dag gingen de bochten (bijna) als vanzelf. Kortom een leuke, leerzame dag die zeker de moeite waard is!

Bedankt Fred!

Groetjes,
Erik en Mariëlle

 by Ruud

Via een kennis bij Fred uitgekomen, en eens een mail gestuurd voor een kennismaking en een proefles!
Vanaf de eerste proef/les merk je de ervaring en de liefde voor motor rijden bij Fred.
Hele prettige lessen mogen ervaren en top begeleiding gehad zowel bij mijn avb als bij mijn avd examen!
Vandaag dan ook meteen de eerste keer geslaagd voor mijn examen!

Fred nogmaals hartstikke bedankt en nu ga ik veel veilige km gaan maken!

We zien ons nog wel👍

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»