Auto rijschool

Rijschool Peter Herens bestaat in 2020 10 jaar.

Tien mooie jaren waarin ik veel mensen heb kunnen helpen met het behalen van hun rijbewijs. Dankbaar werk ook, want het behalen van een rijbewijs staat vaak hoog op het verlanglijstje. Een goede begeleiding daarbij is belangrijk.

Startende leerlingen zijn vaak nerveus, onzeker, angstig of juist spontaan. Elke leerling heeft daardoor zijn eigen vorm van begeleiding nodig. Ik zie het als mijn taak om alle aspirant-chauffeurs straks veilig de weg op te sturen. Bij mij staan dan ook vakmanschap, betrouwbaarheid en eerlijkheid hoog in het vaandel. Ik ben van mening dat ik, als eenmanszaak en dus als je vaste rijinstructeur, hier een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Als autorijschoolhouder weet ik echter ook dat de concurrentie groot is. Er zijn tal van rijscholen met ieder hun eigen kwaliteit.

Ik weet inmiddels dat kwaliteit en vertouwen belangrijk zijn. Bovendien moet je je kunnen onderscheiden van je collega’s.

Zo ben ik gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen met autisme en ADHD. Sinds 2015 kunnen ook doven en slechthorenden bij mij terecht voor het behalen van hun rijbewijs. Deze rijlessen geef ik samen met mijn dochter Daniëlle.

Daniëlle is al een aantal jaren professioneel tolk gebarentaal. Via de spiegel kan ze in gebarentaal aanwijzingen vertalen. En behoeven de aanwijzingen nadere uitleg, dan stoppen we even zodat de leerling uitgebreider geïnstrueerd kan worden in gebarentaal. De kosten van het inzetten van een tolk gebarentaal wordt door de zorgverzekeraar vergoed.

Samen met enkele collega’s uit Venray verzorg ik de theorielessen. Voor meer informatie over de theorielessen; kijk op www.theorielesvenray.nl

Ook voor een opfriscursus ben je bij mij aan het juiste adres. Heb je al een tijd niet meer gereden of ben je door omstandigheden onzeker geworden, dan kan een herhalingsles de uitkomst bieden om weer te gaan autorijden. Je leert je weer veilig te voelen in de auto en wordt hier weer zelfverzekerder van.

Geïnteresseerd in Rijschool Peter Herens? Kijk dan verder op deze website of bel voor meer informatie 06-50288179. Ik maak graag een afspraak met je om rustig bij jou thuis uitleg te geven over mijn manier van lesgeven en antwoord te geven op al je vragen.

Heb je liever dat ik contact met jou opneem? Bel / app / email me dan een kort bericht: zie mijn contact informatie.

Rijschool Peter Herens is aangesloten bij het CBR